Nike Air Max 97 - en klassiker genom åren

Posted by admin 25/01/2019 0 Comment(s)

Nike Air Max 97 - en klassiker genom åren

 

Under de senaste åren har konceptet "retro" återställt flamman av återhämtning under påverkan av den nya populära trenden som representeras av "Old Hurricane". samtidigt är denna stil också perfekt anpassad till egenskaperna hos vår nuvarande höst och vinter. , för oss att skapa överlägsen slitage och välja - precis som den nuvarande Nike Air Max 97.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker genom åren

 

När det gäller arbeten med perfekt vintage temperament, Air Max BW sko som föddes 1991 är utan tvekan ett alternativ att inte missa. Ordet "BW" i namnet betyder "stort fönster" för att referera till Air Max 90-kroppen. Den ena halv palmkudden som är utrustad med en mer perfekt komplett luftkudde i hel palm.

 

Våren 2018 lockade en ny kompositsko med Nike Air Max 97 BW framgångsrikt hög popularitet med sitt eleganta utseende och unika temperament. Formen fortsätter att perfekt utvidga BW prototypens övre design samtidigt som den matchar samma klassiska Air Max 97 full palm Max Air kudde mellansula för en unik visuell effekt.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker genom åren

 

När det gäller utseendet, är Air Max 97 BW förpackat i en klassisk Nike-skolåda. Den ljusa röda färgen kompletteras med den vita Nike Swoosh. Erkännandet är extremt högt och den särskiljande personligheten är obegränsad. Det arv klassikerna av tiderna. Design, även det första ögonblicket som berörs av fingertopparna, kan känna den rika retro-smaken.

 

Kärnkonceptet "Silver" är oupplösligt kopplat till Air Max 97-serien. Å ena sidan är den mest fascinerande färgmatchningen av Air Max 97 Silver Bullet färgmatchningen kallad "silver bullet". Med skorstenens medfödda vintagehöjder har Air Max 97 BW också en perfekt kemisk reaktion med silver, vilket ger ett första intryck som är oförglömlig.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker genom åren

 

Med en silverton accent kompletterad med svart kroppsfoder och häldetaljer, är Air Max 97 BW säker på att visa en fantastisk visuell upplevelse, oavsett vem den är. En touch av särskiljande blåviolett Swoosh smyckar skosidan och lägger till en touch av visuell läggning till varumärkets överklagande.

 

När det gäller detaljer är det vita bandet av skohuset utsmyckat med det populära 3M reflekterande materialet. Effekten är väldigt lik Air Max 97. Även nattsporterna kan ge den oändliga charmen av det iögonfallande indexet. Det belyser vitaliteten hos unga och populära.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker genom åren

 

Den färgstarka övre är speciellt viktig för en retroskor. På grund av detta är Air Max 97 BWs hårdkraftsprestanda i den övre positionen den högsta nivån på marknaden: retrostilens splicing materialdesign, passar väl själen i den retro trenden och formar det enastående värdet av uttrycket.

 

Tunge positionen är utsmyckad med Nike Swoosh, som framhäver den perfekta charmen av den akademiska retro karaktären. Under den glänsande storfärgade silverfärg matchningen avslöjas de övergripande och detaljerade fördelarna.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker genom åren

 

Hälspositionen är utsmyckad med orden "AIR MAX", den vita bokstaven kompletterar den svarta bakgrunden och kontrastdesignens unika kontrast. palmens botten är också dekorerad med den känsliga Nike Swoosh, följt av hälen Swoosh, där samma position visas, ekon - du kan inte föreställa dig ett par skor som kan polera alla detaljer så perfekt och Air Max 97 BW ser ut som det är enkelt.

 

Som kärninnehåll i den högprofilerade, Air Max 97 BW-mitten av bottenytan, låt oss ta en närmare titt: Full Air Max-atmosfärskudde välsignelse, skapa en bekväm och bekväm fotupplevelse, den första foten På ett ögonblick, du kan djupt uppskatta den ultimata dämpningsförmågan som denna klassiska teknik som spänner över tiden kan ge oss.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker genom åren

 

Full fönsterluckans fönsterlucka Max Air luftkudde är utan tvekan flaggskepps konfigurationsstandard, från Air Max 97 till detta par kompositskor som fortsätter sin design själ. Under stöd av massivt svart gummiyttersula är denna Max luftkudde full av lyx, och det räcker att fascineras av fingertopparna eller personligen.

 

Jakt efter estetik är det oföränderliga temat för mänskligheten sedan antiken. Den spänner över tiderna och kombinerar kvaliteterna hos de klassiska Nike-skor som föddes på 1990-talet, kompletterat med temat metalliskt silver. Du kan knappt tänka på det. Att svepa rymdsci-fi-stilen på 90-talet och Air Max 97 BW, som är både retro och modern, kommer definitivt att vara en super populär trend som kommer att ge nya överraskningar och lägga till en touch av retro temperament.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker genom åren

Leave a Comment